ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Tο διεθνές βραβευμένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο λαμβάνεται από φρέσκες και υγιείς ελιές Κορωνέικης της Σητείας, γνωστή για την καλλιέργεια μερικών από τις καλύτερες ελιές του Κόσμου. Η Μονή Τοπλού ακολουθεί αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές για τη βιολογική γεωργία και την οικολογική ισορροπία στη γη τους και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι πλήρως βιολλογικό.

Ο στόχος της συνεργασίας BIO-SITIA με τη Μονή Τοπλού είναι η παραγωγή πλήρως βιολλογικών και συμβατικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο προέρχεται από ελιές τοπικών αγροτών της περιοχής.

 

 

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Σητεία - Βιολογικό

Το βιολογικό ελαιόλαδο Π.Ο.Π. είναι προϊόν που παράγεται από φρέσκιες και υγιείς ελιές της Σητείας μόνο με μηχανικές μεθόδους. Η φιλοσοφία της καλλιέργειας των βιολογικών ελαιώνων παραμένει συνυφασμένη με τον σεβασμό για το περιβάλλον και στοχεύει στην παραγωγή υγιεινών προϊόντων. Σε αυτήν την ιδέα βασίζεται όλη η διαδικασία παραγωγής, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: Το έδαφος, η προετοιμασία του, αλλά και η επιλογή των αγροτεμαχίων που φυτεύτηκαν έγιναν με βάση τα ειδικά χαρακτηριστικά της περιοχής, το μικροκλίμα, τα εδαφικά χαρακτηριστικά και την υγρασία. Ο βιολογικός τρόπος καλλιέργειας πιστοποιείται από αναγνωρισμένους οργανισμούς και σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα βιολογικών καλλιεργειών επεξεργασίας και παραγωγής. 

Διατίθεται σε σκουρόχρωμη φιάλη τύπου dorica 250, 500 & 750 ml για να προστατεύεται από το φως.

περισσότερα...

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Σητεία

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π. είναι προϊόν που παράγεται από φρέσκιες και υγιείς ελιές από την περιοχή της Σητείας. Η παραγωγή γίνεται μόνο με μηχανικές μεθόδους (άλεση, μάλαξη, φυγοκέντριση, φιλτράρισμα), χωρίς καμία άλλη επεξεργασία. Γι’ αυτό θεωρείται και ως φυσικός χυμός. Είναι μονοποικιλιακό 100%, από την ποικιλία «Κορωνέικη». Τα ελαιόδεντρα καλλιεργούνται με απολύτως βιώσιμες μεθόδους. Οι Κορωνέικες ελιές μαζεύονται με το χέρι, χωρίς μηχανικές μεθόδους, συνθλίβονται στο ελαιοτριβείο λίγες ώρες μετά την συγκομιδή τους και ο διαχωρισμός του ελαιολάδου γίνεται με ψυχρή έκθλιψη. Έτσι επιτυγχάνεται η διατήρηση της χαμηλής οξύτητας, των μοναδικών γευστικών χαρακτηριστικών και των υψηλών θρεπτικών στοιχείων του ελαιολάδου.

Διατίθεται σε σκουρόχρωμη γυάλινη φιάλη τύπου dorica 50, 100, 250, 500 & 750 ml για να προστατεύεται από το φως, καθώς και σε μεταλλικά δοχεία 250, 500, 750, 1000 ml και 4L.

περισσότερα...

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο - Βιολογικό

Το βιολογικό ελαιόλαδο είναι προϊόν που παράγεται από φρέσκιες και υγιείς ελιές μόνο με μηχανικές μεθόδους. Η φιλοσοφία της καλλιέργειας των βιολογικών ελαιώνων παραμένει συνυφασμένη με τον σεβασμό για το περιβάλλον και στοχεύει στην παραγωγή υγιεινών προϊόντων. Σε αυτήν την ιδέα βασίζεται όλη η διαδικασία παραγωγής, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: Το έδαφος, η προετοιμασία του, αλλά και η επιλογή των αγροτεμαχίων που φυτεύτηκαν έγιναν με βάση τα ειδικά χαρακτηριστικά της περιοχής, το μικροκλίμα, τα εδαφικά χαρακτηριστικά και την υγρασία. Ο βιολογικός τρόπος καλλιέργειας πιστοποιείται από αναγνωρισμένους οργανισμούς και σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα βιολογικών καλλιεργειών επεξεργασίας και παραγωγής. 

Διατίθεται σε σκουρόχρωμη φιάλη τύπου dorica 250, 500 & 750 ml για να προστατεύεται από το φως.

περισσότερα...

Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα προϊόν που παράγεται από φρέσκες και υγιείς ελιές χρησιμοποιώντας μόνο μηχανικές μεθόδους (άλεση, ζύμωση, φυγοκέντρηση, διήθηση) χωρίς περαιτέρω επεξεργασία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρείται επίσης ως φυσικός χυμός. Είναι 100% από την ποικιλία "Κορωνέικη". Τα ελαιόδενδρα καλλιεργούνται με απολύτως βιώσιμες μεθόδους. Οι κοροϊνικές ελιές συλλέγονται με το χέρι, χωρίς μηχανικές μεθόδους, που συνθλίβονται στο μύλο λίγες ώρες μετά τη συγκομιδή και το ελαιόλαδο χωρίζεται με ψυχρή πίεση. Αυτό εξασφαλίζει τη διατήρηση της χαμηλής οξύτητας, των μοναδικών γεύσεων και των υψηλών θρεπτικών συστατικών του ελαιολάδου.

Διατίθεται σε δοχεία 1L, 3L, 4L, 5L.

περισσότερα...
envelope sc-fb sc-ins sc-lin sc-yt sc-lin sc-isu sc-fcr sc-tw